Народна наденица

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
446
375
26/09/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 612
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 2 кг по - тлъсто
  • лук - 3 глави изпържен
  • костен бульон - 1 ч.ч.
  • сол - на вкус
  • червен пипер
  • кимион
  • чубрица
  • чушки - 2 - 3 бр. сухи (натрошени)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изберете по-тлъсто свинско месо. Смелете го два пъти и прибавете останалите съставки към него. Омесете добре и оставете да престои една нощ.

След това напълнете каймата в тънки черва и ги завържете. Пуснете ги във вряща вода и щом кипнат ги извадете.

Оставете да се отцедят и изсъхнат. Поднесете с туршия.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.10 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар