Народна наденица

26/09/2018
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо45 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо280
  • Преглеждания за месеца139
  • Преглеждания за седмицата41
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 2 кг по - тлъсто
  • лук - 3 глави изпържен
  • костен бульон - 1 ч.ч.
  • сол - на вкус
  • червен пипер
  • кимион
  • чубрица
  • чушки - 2 - 3 бр. сухи (натрошени)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изберете по-тлъсто свинско месо. Смелете го два пъти и прибавете останалите съставки към него. Омесете добре и оставете да престои една нощ.

След това напълнете каймата в тънки черва и ги завържете. Пуснете ги във вряща вода и щом кипнат ги извадете.

Оставете да се отцедят и изсъхнат. Поднесете с туршия.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар