Кебапчета по ловджийски

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
14884
25/09/2018
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции16 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо207
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете суджука, почистете от ципи месото, нарежете пушените гърди на едро. Смелете всичко в месомелачката.

Омесете каймата със сол и вино, заглажда се и се покрива с намокрена във вино кърпа. Оставя се да престои за 1 нощ в хладилник.

След като отлежи се смесва с подправките, настъргания лук и счуканата люта чушка. Оставя се в хладилник за още няколо часа.

Оформят се 16 на брой кебапчета, които се пекат първоначално на силна, след това на умерено загрята скара.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар