Кебапчета по ловджийски

25/09/2018
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър16713805
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции16 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо151
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете суджука, почистете от ципи месото, нарежете пушените гърди на едро. Смелете всичко в месомелачката.

Омесете каймата със сол и вино, заглажда се и се покрива с намокрена във вино кърпа. Оставя се да престои за 1 нощ в хладилник.

След като отлежи се смесва с подправките, настъргания лук и счуканата люта чушка. Оставя се в хладилник за още няколо часа.

Оформят се 16 на брой кебапчета, които се пекат първоначално на силна, след това на умерено загрята скара.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар