Пуйка по ловджийски

Вени
Вени
Новак
26/01/2010
"Лесно е когато имаш пушка да хапваш прясно месо, ароматно и сочно, като тази пуйка по ловджийски "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 181
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бутчетата се наръсват с черен пипер и сол, пържат се в олио. Добавя се наситнен лук, запържва се, слага се бульон. Вари се 40 минути.

Добавят се наситнената шунка, гъбите и малко масло. След 5 минути бутчетата се вадят в чинии.

Приготвя се сос от виното, сметаната и 1 ч. л. червен пипер. Сгъстява се, заливат се порциите и се сервира с наръсен магданоз.

Рейтинг

5 1
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
HillsEyes
HillsEyes
04.10.2012 13:55
рецептата е много приятна и бърза за изпълнение, но пропускаш малко инфо, което може да си е от значение.
Какъв е бульона?
Какво е виното?
5
0