Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Голяма грешка...
14.05.2023 22:13
1
Анонимен
Анонимен
15г. лимонтузу, е много даже за сладко в буркани, а какво остава за такъв десерт. Пълни глупости.
23.12.2022 18:56
3
Анонимен
Анонимен
заради лимонената киселина/ а сложих малко не както в рецептата и пак стана киселок/ дтана за боклука
11.04.2022 13:59
2
1
Krasimira Georgieva Baram
Krasimira Georgieva Baram
Грешка направих, че реших да пробвам нещо ново- рецептата и не прочетох коментарите. Правя си от години грис халва ,но не ми светна за лимонената киселина.
Не слагайте.
А мазнина може олио ,а с масло трябва да се внимава .
Успех а аз ще се придържам към моята рецепта с канела на прах е, но си става перфектна.
21.03.2021 14:27
3
2
Георги Георгиев
Георги Георгиев
Стана чудесен и много бързо ! Браво!
05.04.2020 19:47
1
Потребител#240543
Потребител#240543
Вчера правих от втори опит, защото онзи ден от недоглеждане купих царевичен грис. Затова вчера внимавах и си взех пшеничен, а по-нататък ще правя качамак.
Задължително трябва да се упомене, че се изисква пшеничен грис. Задължително се готви с масло на бавен огън и лимонтозуто е само на върха на ножа, дори не е щипка за такова количество грис. Успех!
Моите варианти са от обърнати купички, гарнирани със сладко от боровинки, с домашен портокалов сироп и с класическата канела на прах.
17.01.2020 11:12
1
2
Красимир Ненов
Красимир Ненов
Луда работа
Как 15 гр лимонена киселина.
06.02.2013 00:45
8
1
1
marcheva14
marcheva14
Лошото е, че някой даже и не преписва добре рецептите, или си няма никаква идея как се работи грис халва. Рецептата е неточна. Не е упомената какъв вид е мазнината, защото може някой да реши да ползва мас, например, а грис халвата се работи само и единствено с хубаво масло. 15 г лимонтозу е изключено, може, ако се работи промишлено производство. Затова и така съм гласувала - 1.ца.
04.06.2017 00:40
19