Тази рецепта коментираха

Анонимен
Monika Ivanova
Monika Ivanova
то си е каша и го гребах с лъжицата, но хич не успява да се запече и вътре остава клисаво и неприятно
11.04.2016 16:36
6
Петя
Петя
На мен нищо не ми се получи!От така описаните продукти не се получи никакво тесто и аз също трябваше да добавям брашно,но най-лошото е че станаха сурови отвътре и хвърлих толкова нерви и мъки да ги пържа без олио,после с олио,после във фурната и накрая чак видях отзивите под рецептата та...малко ми олекна, че не е в мен грешката.
31.08.2013 11:49
5
2
shtamsy
shtamsy
само като се види рецептата е ясно, че от дадените продукти тесто не може да стане а само каша
04.08.2013 18:05
5
1
Mария
Mария
Това са просто вид бухтички, а не хачапури. Хачапурите се правят от многолистно тесто и се пекат във фурна, а не на тиган.Не заблуждавайте хората и не публикувайте нещо, от което нямате никакво понятие.
11.07.2013 09:44
15
1
Тони
Тони
Искам да попитам Илария, как е разточила тези питки, след като от дадените количества не се получава тесто, а рядка каша? Колко пъти е правила хачапури? За да се получи меко тесто ми глътна малко повече от 4 чаши и 1/2 брашно.
10.07.2013 17:10
4