Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Чушките ги правя точно по описания начин, с малка добавка - преди да я сложа в буркана, всяка чушка я надупчвам с нож. Когато я варя, в саламурата добавям малко салицил или слагам във всеки буркан по един аспирин и щипка захар. Чушките траят поне 3 години (един забравен буркан?). Опитайте и няма да съжалявате - много бързо, много лесно, резултатът е чудесен.
17.07.2022 14:26
4
1
Анонимен
Анонимен
това не е сурова туршия
12.10.2021 18:34
1
Виви
Виви
би следвало няколко месеца да трае
05.09.2012 08:32
8
5
Кристина
Кристина
Стерилизират ли се или аспирин примерно слагали се? Колко време могат да издържат - примерно 2-3 месеца ще издържат ли?
04.09.2012 21:36
32
5
Таня
Таня
Чудесна трушийка така я правя години наред и винаги става хубава. Приятен апетит
15.08.2012 10:54
12
2