Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ninkata
Ninkata
след като снощи я показаха в мастършеф нямах търпение да я приготвя, любима торта на всички
26.10.2020 18:06
мими
мими
торта с 1.5 кг захар-много полезна и хранителна
28.03.2014 02:43
6
1
Зара
Зара
Не знам, аз си го карам по класическия начин - белтъка разбит на сняг си го добавям накрая (към жълтъците разбити със захар) и обърквам вече с лопатка, а не с миксер, като дори редувам с брашното. И става пухкава смес и съответно блат. Тук е посочен обратен ред - не съм го пробвала...
15.01.2014 20:27
3
Сети
Сети
защо не го пече 20 минути тогава? Все пак е пандишпанов блат, какво очакваш?! На нас вкъщи тази торта ни е любима
22.03.2012 08:41
1
1
sweety
sweety
блата стана като гумен и определено не беше шухкав, а и 30 минути са прекалено много, по-добре си купете готови блатове от магазина :)
21.03.2012 20:33
2