Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
При приготвяне на чорба от съомга няма никакъв смисъл свареното и обезкостено месо от главата да се връща отново в тенджерата и да се вари още 15мин. със зеленчуците.Особено такова крехко месо. Накъсаното месо се прибавя на финала ,заедно с пресните подправки
06.06.2023 18:30
13
Анонимен
Анонимен
ТОП. Препоръчвам!
29.11.2022 15:56
надежда
надежда
Много вкусна чорба от семга
08.01.2015 11:44
7
2
Кирова
Кирова
стана трепач :) благодаря за рецептата
06.01.2015 14:42
6
цецкото
цецкото
Супер. Облизахме си пръстите
19.12.2014 19:24
7
КОКО
КОКО
Направих я страхотна стана.Благодаря!
02.06.2014 00:27
7
1
стоян иванов
стоян иванов
Направих я и стана страхотна.
23.05.2014 20:04
12
4