Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Пържат ли се или се пекат на тефлонов тиган като палачинки.
02.07.2023 16:14
Анонимен
Анонимен
Бьрзо, лесно,вкусно! Благодаря Ви!
02.07.2023 09:21
Ирина Стоянова
Ирина Стоянова
Чудесна рецепта, бърза,лесна. Благодаря Ви за идеята.
29.04.2023 23:11
3
Анонимен
Анонимен
Чудесни са
11.08.2022 19:19
2
1
Mariq Valeva
Mariq Valeva
Каквото и да е , стана невероятно вкусно благодаря ... :)
25.11.2013 22:13
7
1
1
ива
ива
не разбрах добре,пържат ли се в много мазнина,защото ако са като бухти им трябва повечко мазнина
01.02.2014 11:14
5
Галя
Галя
И аз съм на мнението на Рая Митева - това са бухти, само че със сирене!!!
16.11.2013 18:35
6
2
Нели
Нели
Класическата рецепта за "мързелива баница", която между другото е много обикновена и никога не те предава.
18.09.2013 19:11
2
2
Рая Митева
Рая Митева
Това си е класическо тесто за традиционните български бухтички.
18.09.2013 11:44
1
4
1
Анонимен
Анонимен
Не се слага олио в тестото за бухти, а да не говорим за сирене
19.04.2023 20:06
sunshine4eto
sunshine4eto
много са вкусни и на плочата станаха доста по- бързо, ако не ви е солено сиренето, не забравяйте да сложите малко сол
13.06.2012 14:55
3
1
маги
маги
никога не се хващайте да ги правите
27.11.2013 22:01
5
10