Тази рецепта коментираха

Анонимен
Милена
Милена
Много вкусно наистина , но както и си мислех , месото трябва да се сложи да ври заедно със зеленчуците и доматите ПРЕДИ картофите. Тъй като картофите се разваряват много по рано преди месото да е станало крехко
17.10.2013 17:16
19
1
Покажи всички подкоментари
весо
весо
но добавям при запръжката и консерва с гъби+резен лимон а после чубрица и копър с морска сол
25.08.2013 19:22
5
1
стефи
стефи
Браво. Чудесна рецепта, отдавна исках да сготвя нещо такова:)
03.08.2013 20:26
2
Nikol Boncheva
Nikol Boncheva
Много вкусно и лесно за правене :)
03.05.2013 15:38
1
Петър
Петър
Рецептата е перфектна. Получи се много вкусно :)
Благодаря
22.04.2013 20:25
1
Велизар
Велизар
Направих всичко по рецептата стана много вкусно!Благодаря за рецептата!
08.04.2013 18:58
1
Виктор
Виктор
Благодаря за рецептата! :)
25.02.2013 20:06
мария богданова
мария богданова
само че аз слагам и чубрица !

22.02.2013 18:29
Веско Ангелов
Веско Ангелов
Рецептата е перфектна. Стана много добре! Браво на Гого!
21.02.2013 16:17
Таня
Таня
Много вкусно и бързо ястие
15.02.2013 19:05
Moni
Moni
Здравейте и поздрави от Англия!
Днес се чудех какво да сготвя на трудолюбивия си съпруг и понеже кухнята тук ни е малко ограничена, проверих този сайт за някаква лесна вкусотийка, която да ни припомни малко за България (или българския тип манджи). Тази рецепта ГОРЕЩО я препоръчвам!!!! Стана много вкусно!!!! Единственото, което промених, е доматената консерва - сложих 3-4 обелени, нарязани на ситно пресни доматки. А също добавих лъжичка захар (почти на всички ястия слагам лъжичка захар- прихванах го от свекърва ми :) )
Бон Апетит! И мнооого благодаря за вкусната рецептичка, определено ще я ползвам пак!!
24.08.2012 21:01