Хубав сладкиш. Сложих хартия за печене отдолу заради коментарите и не залепна :)
06.09.2021 09:30
1
Sneji Jivkova
моят карамел също залепна за формата,трябваше след това да го направя на сос и да залея сладкиша,но това го направи невероятно вкусен.Къде сбърках....Всъщност това е българският Тарт Татен....но ,ного по вкусен
26.11.2017 12:01
Бистра
Много вкусен, много фина структура на тестото заради разбитите белтъци и чудесен вкус на карамела с масло. НО :) карамела безнадеждно залепна по тавата и после опитвах какво ли не да го разтопя за да го прелея върху сладкиша. къде сбърках според вас?
26.11.2015 14:29
1
1
Елито
Това е един от любимите ми сладкиши :)
21.12.2014 16:46
2
Rensun
Става и с ябълки, ананас и всякакви плодове :) Ако нямате мляко, може и вода, маслото също го игнорирах, заради мазнините! Брашното може и да пълнозърнесто. ДА ВИ Е СЛАДКО!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията