Тази рецепта коментираха

Анонимен
Весела Бойчева
Весела Бойчева
Хубав сладкиш. Сложих хартия за печене отдолу заради коментарите и не залепна :)
06.09.2021 09:30
1
Sneji Jivkova
Sneji Jivkova
моят карамел също залепна за формата,трябваше след това да го направя на сос и да залея сладкиша,но това го направи невероятно вкусен.Къде сбърках....Всъщност това е българският Тарт Татен....но ,ного по вкусен
26.11.2017 12:01
Бистра
Бистра
Много вкусен, много фина структура на тестото заради разбитите белтъци и чудесен вкус на карамела с масло. НО :) карамела безнадеждно залепна по тавата и после опитвах какво ли не да го разтопя за да го прелея върху сладкиша. къде сбърках според вас?
26.11.2015 14:29
1
1
Елито
Елито
Това е един от любимите ми сладкиши :)
21.12.2014 16:46
2
Rensun
Rensun
Става и с ябълки, ананас и всякакви плодове :) Ако нямате мляко, може и вода, маслото също го игнорирах, заради мазнините! Брашното може и да пълнозърнесто. ДА ВИ Е СЛАДКО!
07.11.2013 12:24
1
1
Еми
Еми
Сладкиша става страхотен!
08.09.2013 17:53
1