Да с жълтъка става една такава лъскава и апетитна коричка.
22.05.2016 07:49
К К
Аз го правя по различно, но и тази рецепта ми допада!
17.05.2016 21:10
Йорданка Тасева
втасването зависи от това колко е топло помещението, аз го държа час във фурната на 50 градуса
08.02.2016 17:51
2
Веселина Константинова
Изглежда много апетитно! Струва ми се, че времето за втасване е малко дългичко.
05.02.2016 00:07
1
Йорданка Тасева
дори мажа отгоре с жълтък,добре се получава
21.01.2016 14:19
1
Йорданка Тасева
за втори път го правя,много добре се получава :)))
21.01.2016 12:16
1
Деси Маринова
Много сполучлива рецепта.
06.01.2016 23:51
joni jo
Страхотна рецепта. Получи се от първия път и веднага го изядохме. Много и сполучлива.
31.01.2015 19:01
3
Наташа
Как така без яйца???
02.08.2014 17:57
13
2
Малина
Много вкусно
19.04.2014 04:51
6
2
Лори
супер рецепта
18.04.2014 20:06
3
3
марияна
Стана перфектен
14.03.2014 20:32
1
2
Бисерка
Тутманика е превъзходен.Когато имам гости винаги го приготвям а синът снахата и внучката която е на три годинки го обожават
07.03.2014 10:55
1
Мариета
Стелла,това че не можеш да преценяш колко брашно да използваш,е твой проблем.Уточнено е какво тесто трябва да се получи-доста меко,но това не значи че трябва да лепне по ръцете.Може само да съжаляваш,ако не пробваш рецептата,защото се получава един нееееееевероятно вкусен тутманик.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията