Тази рецепта коментираха

Анонимен
Стелла
Стелла
Видя ли рецепта с "брашно колкото поеме" направо я подминавам. Не всеки може да прецени колко е твърдо тестото. Според мен такива рецепти не трябва да се публикуват.
12.02.2014 11:32
13
5
дана
дана
По описания начин, най-вероятно двата фитила се пресукват като прежда и се навиват на охлюв.
08.02.2014 21:13
4
Буби
Буби
По-вкусен става с мас
29.11.2013 13:31
4
2
Милена
Милена
Предполагам, че двете рула се навиват като змия в тавата.:)))
15.11.2013 20:27
1
Любов
Любов
Много е да втасва 2 часа,1 е достатъчно,че превтасва и не е толкояв вкусно,а иначе колкото до разточването аз го правя по няколко начина и всички са сполучливи,Единия е да се разточи голям лист,ръси със сирене,а може и с 2 яйца да се смеси,навива се на руло,което се нарязва на ,,пънчета,,и се нареждат едно до друго с нарязаната част нагоре,Друдия начин е да се разточи на няколко листа,на всеки се слага сирене,навиват се на рула,които се завиват на кравайчета,поставяйки се в тавата едно до друго.Другия начин е разточен голям лист намазан с мазнина да се нареже на триъгълници на всеки се слага сирене и се навиват,поставят едно до друго и се оставя да втасва,Пече се в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 45 мин.
11.11.2013 18:30
6
СИЛВИ
СИЛВИ
здравейте,аз съм млада жена и сега се уча да меся и да правя тутманик и така не ми се получи незная защо ,но искам само да споделя че във рецептата няма никаква последователност а мисля че това е от значение все пак благодаря и пак ще пробвам ,но със друга рецепта .
05.11.2013 00:48
14
димитрова
димитрова
много добре
28.09.2013 12:42
1
EMILI
EMILI
ами,,може би,,,двете рула се навиват едно след друго, за да се оформи руло в тавата,,,
10.09.2013 14:35
Яна
Яна
И аз не мога да разбера как точно да го завия. Може ли някой да обясни по подробно? :)
17.05.2013 08:30
2
Gio
Gio
Много бързичко се получи - просто опитах различен подход при "завиването". Разточих две кори, за да не стават твърде дебели. Разпределих сиренето, към което прибавих две яйца. След това увих кората - получава се един фитил, който нарязах напречно със топъл нож. Получените "баклавички" поставям в намаслената тавичка вертикално една до друга. Това е... Толкова е вкусно, че сигурно и в следващия си живот ще трябва да пазя диета...
09.02.2013 17:38
Теди
Теди
фурната за печена горна + долна ли трябва да е,или на вентилатор.Благодаря
08.02.2013 09:25
Кремена
Кремена
Стана невероятен.Аз го пекох около 30 мин на 200 градуса.Чудничък стана.Благодаря за рецептата :-)
01.02.2013 21:30
Цвети
Цвети
На каква температура се пече?
28.01.2013 09:23
Димитров
Димитров
Изглежда много добре, но какво значи да се завият един в друг? Да се завият на плитка ли ?
05.01.2013 17:03
Пейкова
Пейкова
Ще я пробвам дано да стане
28.12.2012 15:56

Последно коментирани от категорията