Тази рецепта коментираха

Анонимен
микаеала
микаеала
Тортата няма никакъв външен вид,но на вкус е много хубава и най-вече сладка....изобщо не е това което е на снимката не се лъжете! :)
13.01.2013 14:21
Лили
Лили
До колкото знам в класическата рецепта за торта "Гараш" не се използва брашно за блатовете.Разчита се на яйцата и ядките.Ако има брашно, значи е спестено от нещо или просто рецептата е модифицирана.
09.06.2012 18:33
1
toni
toni
струвами се,че евкусна ще я приготвя за рождиния се ден на 2април.
11.03.2012 12:28
Веска
Веска
Може и да е вкусна, но в никакъв случай това не е рецептата за тази торта. Спомняам си я много добре дори и как изглеждаше. Нямаше крокан.
22.10.2011 23:16
krisanka
krisanka
Струва ми се, че е пропуснато брашното. Не се ли използва и такъв продукт за блата ?
25.09.2011 22:00
RRR
RRR
Сто пъти съм я правила. Страхотна е, вкусна и много лесна за приготвяне. Пече се в силна фурна, може без хартия, в тефлонова тава, намазана с олио.
15.07.2011 16:18
лани
лани
Страхотно изглежда. Ще я пробвам тази рецепта.
13.07.2011 01:04
1
st
st
Точно така се прави и става много вкусна.
12.07.2011 16:16