Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Като чист панагюрец мога да кажа,че в яйца по панагюрски не се слага кисело мляко,а по желание в друга чинийка като млякото и сиренето трябва да бъдат овчи,чесъна просто го забравете!
18.06.2023 04:30
2
1
Анонимен
Анонимен
Е,добра е рецептата,ама не разбрах как 5 яйца да ги слагам по 3
05.01.2023 19:32
1
1
Покажи всички подкоментари
Evgenia
Evgenia
Любимо, ястие!
13.09.2022 18:47
1
Покажи всички подкоментари
Зори
Зори
Аз съм от Панагюрище и много добре знам как се правят яйца по панагюрски! С масло! Но за тези, който нямат възможност да го направят с масло, става и с олио. Като към маслото се слага съвсем малко олио, за да не прегори! И във водата освен оцет се слага и сол.
Иначе браво за рецептата, чудесно е написана!
23.02.2017 12:01
18
1
Maria Mimi
Maria Mimi
Точно така се правят яйца по панагюрски! Рецептата е точна, стават много вкусни. И се поливат с олио и червен пипер, а не с масло!
22.02.2017 19:23
5
11
1
Покажи всички подкоментари
Зори
Зори
Мисля, че е по-вкусно в съвсем малко олио да се добави бучка масло и след като се загрее да се полеят поръсените с червен пипер яйца :)
26.01.2017 16:14
9
1
Ivo
Ivo
Запържения пипер е по добре в масло. Дава прекрасен вкус.
29.07.2016 14:14
10
2
Илияна Димова
Илияна Димова
харесваме с червен пипер, но не запържвам, а поръсвам върху готовите яйца и после поливам по малко горещо олио върху пипера
17.07.2016 18:18
3
4
Roberto Nero
Roberto Nero
A MOJELI S ZEHTIN OT 34 EVRO AZ TAKA SI GI PRAVQ.
19.03.2016 18:27
12
21
Полина
Полина
По оригиналната рецепта се сервират със запръжката-олио и черв.пипер.Но всеки има вкус и може да ги предпочете без нея,въпреки че са по-вкусни.Но и по двата начина са уникално вкусни. :)
13.01.2016 23:38
7
5
Ежи
Ежи
Рецептата е страхотна! Лесно, бързо и вкусно! Днес си хапнахме с удоволствие!
21.09.2014 17:50
6
2
S
S
многоо вкусно :)
02.07.2014 23:07
6
1
Веселин
Веселин
Уникално вкусни са! Току-що си ги приготвих! :)))
19.06.2014 11:22
4
2
Г
Г
ще го направя...само не разбрах къде да сложа чесъна....в пипера докато запържвам или след това?
15.01.2014 16:09
1
2
Покажи всички подкоментари
еда
еда
изглежда апетитно
03.11.2013 12:56
3
1