Веднъж направих този сладкиш почти без брашно - сложих 3 чаши орехи и само 4 пълни супени лъжици брашно, в което добавих 1 бакпулвер. Става перфектен тъмнокафяв орехов блат, защото брашното почти не се забелязва - то само служи за спойка. Печенето е по-бавно , при темп. около 170 градуса. Останалото с крема е същото.
09.04.2013 12:58
1
нуши
къде видя мляко
07.04.2013 17:17
1
Деметра
Който желае, реже сладкиша и добавя крем. Аз се придържам към стария вариант, при който доминират ароматите на орехи и прясно масло - забелязвате, че няма никакви аромати допълнително и това ми харесва много. Мляко не се ползва в моя вариант.
07.09.2011 10:35
1
valentina
Не се ли разрязва по средата ? Млякото за сиропиране ли е ? Уточнете изпълнението на рецептата.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията