И аз знам от приятелки,живели и работели в Испания ,че картофите за тортийа се пържат и има яйца и лук.Но рецептата ме заинтригува тъй като е още един начин за поднасяне на картофите без участието на яйца и с минимум продукти.Ще се възползвам от нея:)
15.04.2019 18:51
2
Lidia Damianova Zlatarska
А МАЙКА МИ ДОБАВЯШЕ СИРЕНЕ
12.05.2018 19:26
Liliq Dimitrova
Тортилята се приготвя от картофи,които се пържат в зехтин,с кромид лук нарязан по наедро,малко чесън,като се поизпържат картофите се добавят разбитите яйца,като се зачерви се обръща.Става много хубава,има вариант да се добавят и чушки,дават допълнително много хубав вкус.Това по-горе не е никаква тортия,а голямо картофено кюфте:-)
21.11.2016 20:44
28
3
Елена Стефанова Йорданова
Интересна рецепта ще пробвам и вашият вариант!Позволих си да добавя и една моя снимчица!
02.11.2016 20:21
6
ирина
И на мен първия път ми се разкъса, но от втория път успях!
01.11.2016 17:35
3
Monika Ivanova
2 пъти опитах и все ми се разкъсва като я прехвърлям
06.05.2016 07:56
7
1
Потребител#168782
Първо не се казва "тортиля", а тортиа; второ тортиата не е хрупкава; трето картофите се пържат, а не се варят и трето в класическата тортиа се слагат яйца и лук. И само да допълня: тортиата никога не е хрупкава!!!!!
10.04.2016 21:12
65
11
1
Rumiana Kartunkova
Колкото различни готвачи има по света, толкова различни рецепти за приготвяне на тортия съществуват
17.07.2016 14:30
8
5
надя
С цялото ми уважение към Севда ХРУПКАВА тортия НЯМА и на 1 тиган се слагат 8/10 яйца.
02.03.2016 20:23
29
8
1
Liliq Dimitrova
За кърито изобщо да не говорим:-)
21.11.2016 20:46
3
Ивелина
И аз знам, че се слагат яйца! Иначе без яйца, каква тортиля е това? :)
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията