Тази рецепта коментираха

Анонимен
ТАТЬЯНА
ТАТЬЯНА
Някоколко пьти правя този кекс,но добявям резани портокал или мандарини,става страхотно.Благодаря за рецепт!
25.03.2014 14:49
4
kim hyun joong
kim hyun joong
получи сееее :))))
07.02.2014 18:49
1
1
57721
57721
незнам как че излезне тос кекс
30.12.2013 15:28
4
1
1
Покажи всички подкоментари
Маряна
Маряна
Според мен трябва след яицата да се прибави захарта иначе става мазало иначе страхотно става кекса П
оздрави
28.12.2013 18:09
6
1
Arpha
Arpha
Нека всеки пробва каквото желае, но е добре да се знае, че хубавият кекс става или с кисело мляко и олио, или с прясно мляко и масло. Това е класика! Не с вода!Важна е и последователността в приготвянето.Първо се разбиват яйцата със захарта до пухкав крем.После се слага киселото мляко,за да разтопи напълно захарта. После олиото, за да заглади до блясък. И най- накрая - брашното с бакпулвера и ароматите.Поставя се в леко загрята фурна и се пече на 200 градуса, докато се разпука изцяло околовръст. Най-вкусен е на следващия ден!И запомнете: 4 яйца, 1и 1/2 ч. чаша захар, 1ч. кисело мляко,1/2 ч. чаша олио, 2 ч. чаши брашно и 1 амп. ванилия.
01.12.2013 22:06
28
3
1
Покажи всички подкоментари
Мария
Мария
Температурата не е ли много ниска за този кекс?
29.11.2013 20:02
8
2
Ваня
Ваня
Кексът, който правя почти 30г. е същия, но без бакпулвер.Става наистина страхотен!
29.11.2013 19:57
3
марикита
марикита
за първи път в живота си правя толкова сполучлив кекс..въпреки,че имам 2-годишен опит в сладкарско предприятие...БРАВО НА ЕКРЕМ ЗА НЕВЕРОЯТНАТА РЕЦЕПТА...децата и таткото си изюдахс пръстите...
24.11.2013 15:04
1
Dayana Sokratova
Dayana Sokratova
супур
08.11.2013 14:48
2
Dayana Sokratova
Dayana Sokratova
Нека всички да опитат да си направят такъв кекс,просто великолепен!Аз добавих резанчета мандарин-стана по ароматен!
08.11.2013 14:36
1
Даниела
Даниела
кекса в момента се пече дано да стане добре искам да изненадам наще :))
01.11.2013 19:51
2
Валко
Валко
А яйцата колко супени лъжици са?
22.10.2013 00:49
1
9
Частно лице
Частно лице
КЕКСА Е ПРЕВЪЗХОДЕН, а в отговор на ДЖЕНИ ще кажа следното: Джени явно първо трябва да се научиш да ГОТВИШ и да различаваш тестата преди да коментираш. Това тесто е тип пандишпан /ако ти говори нещо/, като добавиш кисело мляко и незнам си още какво, си направила съвсем друг тип тесто и трето тестото за мекици за сведение изобщо не прилича на това тесто, а в него се слага и мая, ако говорим за истински мекици.
04.10.2013 22:41
2
2
Христо
Христо
Толкова много захар и брашно несе слага
26.09.2013 13:25
3
1
Покажи всички подкоментари
Юлия
Юлия
При мен се получи много добре.
22.09.2013 14:53