Тази рецепта коментираха

Анонимен
elena
elena
ei sega shte napravq keks za purvi put blagodarenie na internet ..shte opitam tazi recepta zashtoto mi izglejda mnogo lesno puk i e mnogo izgonno ne sa nyjni koi znae kakvi sustavki..shte se opitam da go napravq i posle shte vi pisha kak mi se e polychil..dano da e spolycgliv...az shte si pozvolq da go namaja s shokolad i da go porusq s shokoladovi pruchici
12.02.2016 19:40
15
veselina petrova
veselina petrova
Srahotno se polu4i s malko moi idei
05.02.2016 10:50
8
1
nesrin
nesrin
Стана супер благодаря :)
20.12.2015 11:11
4
Никол
Никол
Може ли да питам на колко градуса трябва да го изпеча:):):):)
09.12.2015 15:16
6
валентина псалтирова
валентина псалтирова
Днес приготвих обикновения кекс от тази рецепта, като направих следните корекции: сложих 10 с. л. бяло брашно, 3 с. л. брашно от лимец и 3 с. л. ленено брашно, 1 ч. л. сода вм. 1 пакетче бакпулвер. Получи се вкусен кекс.
04.12.2015 14:23
1
simena
simena
Mnogo lesen I vkusen keks probvaite I vie
08.04.2015 14:20
5
5
kati
kati
mnogo hubav keks
06.08.2015 11:15
3
тачо
тачо
С клечката като се проверява трябва да не е залепнало нищо по клечката и клечката да ви е суха,това означава че кексът ви е изпечен добре,ако ли има смес от кексът позалепнала,печете още...
22.07.2015 11:57
тачо
тачо
И друго: Много е важно в никакъв случай по време на печенето да не отваряте врата на фурната дори и да трябва да го завъртите или каквото и да било друго не правете това.Наблюдавайте процеса през стъклото на врата на фурната.Трябва да има покафенял или златист,но не и прегорял цвят,е тогава кексът ви е готов,може да проверите и с клечка за зъби,но след като се е пекъл поне 40 мин.
22.07.2015 11:54
2
тачо
тачо
Да ви предложа една проста,лесна и бърза рецепта,че да се научите как да правите кекс.
Значи:
Разбиваш яйцата,те са 5 на брой заедно с половин кофичка кисело мляко към което има малко сода или една кафена лъжичка и след това като не спираш да разбираш добавяш 5 с.л. олио,около 12 с.л. захар,малко лимонада около 100 мл.и брашно колкото поеме,предварително пресято заедно със бакпулвер,аз слагам около 2 и половина-три чаши водни,но пак много зависи,трябва да се получи хомогенна смес не много рядка,но не и много гъста и изпичаш в съд предварително намаслен и набрашнен във фурна на около 200 гр. става за около 40-50 мин.
22.07.2015 11:40
тачо
тачо
е пък точно след като разбиеш яйца и сложиш брашното веднага след това кекс няма да стане ако щеш и след това слагай каквото си поискаш, става но не кекс а тесто.
22.07.2015 11:27
cvetelina iorgova
cvetelina iorgova
Ana men mi e nai lesniq,keks koito pravq na lubimiq mi i toi mnogo gi xaresva i mi vika tvoq keks e tolkova xybavo kakto teb .az vob6te neznaex kak da pravq keks e dobre 4e imam internet priqtno prigotvene na keksa ili priqtno pravqne na seksa;
27.02.2015 19:42
5
9
2
Sandy
Sandy
Кой каквото умее :) Ако са и двете - още по-хубаво...
30.07.2015 21:20
3
тачо
тачо
Тук не е сайт за порно или истории със сексуален характер и немога да разбера как една обикновенна рецепта ви провокира да мислите за секс...някой бая го е пекнало слънцето и го е ударило хормона...айде моля ви се хвалете псевдо сексуалният си опит другаде...има си места затова....
22.07.2015 12:02
4
gela
gela
mnogo e hubav keksa i e vkusen :P
20.02.2015 08:19
3
1
doncheng
doncheng
Рецептата, е много сполучлива.Аз сложих сладко от боровинки и се получи много добре.Само, стана с цвета на боровинковото сладко. :)
17.01.2015 02:04
3
2
1
тачо
тачо
А погледна ли рецептата която съм предложил към нея могат да се добавят и да се правят всякакви вариации,можеш в сместа да сложиш сирене и да не слагаш захар и така да получиш нещо като т.нар. солен кекс,можеш да добавяш сушени плодове или стафиди,орехи,канела,лимонови и портокалови,както и да правиш различни глазури от бял,натурален или млечен шоколад,демек можеш да правиш всичко,стига да имаш въображение и да си готов/а да експериментираш...еее,иска се и да имаш и малко опитност и стаж в кухнята :)
23.07.2015 14:39
2
венета
венета
много ми е люгопитно дали може да се сложи и какао на прах.
23.11.2014 14:18
4
3
2
валентина псалтирова
валентина псалтирова
Да, то си го пише и в самата рецепта, като подправки по желание. От сместа се отделя малко количество и към него се добавя 1 с. л. какао, разбърква се и се изсипва върху сместта, сложена вече във формата на зиг-заг. Става меланж.
04.12.2015 14:30
1
1
иванка
иванка
аз сложих но и орехи добавих
25.01.2015 13:16
3
1
таниа
таниа
мислиа да сложа шоколад разтопен отгоре или в сместа
26.10.2014 18:34
5
4
срилян
срилян
Моце да се сложи и кафе сухо около 2 лъжици
12.09.2014 18:09
1
6
симона
симона
хубава е рецептата
31.08.2014 15:55
5
Mihaela
Mihaela
получи се ;)
22.08.2014 20:36
4
1
radeto
radeto
най-хубавия кекс!!!!!!!
10.05.2014 09:27
5