Тази рецепта коментираха

Анонимен
Маги
Маги
И аз ги направих, страхотни станаха. За още по-добър ефект сложете и ванилия.Тестото трябва да бъде толкова гъсто, че да може да се меси с ръце.И после да се направят топки от него :)
26.02.2013 14:26
2
1
уени
уени
Колко гъсто трябва да е тестото?
21.02.2013 21:59
Владо
Владо
Направих ги с амонячна сода и мас, и станаха перфектни.
21.02.2013 17:45
BellaThorne143
BellaThorne143
Само със хлебна сода ли става?
04.02.2013 11:36
внучка
внучка
Ако заменим содата за хляб с амонячна и маргаринът с мас, става невероятно вкусно...ммммммм....лимонената коричка е по желание, ароматизирайте, както ви мирише най вкусно:))))))
п.п. и още нещо...днешната захар не е достатъчно сладка. за да си го докарате на познат вкус, винаги - 50% повече.
14.11.2012 14:52
1
Teodor
Teodor
Току що ги направих! Станаха добре,само захарта ми е нещо по-малко, но разбира се е въпрос на вкус
04.11.2012 12:33
валя
валя
трябва да има все някакъв набухвател
19.07.2012 12:01
ники
ники
а можели да станат без хлебна сода
18.07.2012 17:22
2
sisi
sisi
Оригиналът на тези курабийки е като заместите маргарина с мас. Вкусът е невероятен и колкото по дълго престоят, все по - вкусни стават. Това го заная от опит, а рецептата от баба ми.
16.04.2011 08:43
2
Ивелина Георгиева
Ивелина Георгиева
Благодаря Ви за съвета.
30.03.2011 18:32
1
Ели
Ели
И аз съм на същото мнение за ванилийката и настърганата кора от лимон. Предават невероятен аромат на курабийките.
21.03.2011 11:39
1
Анна
Анна
На корабийките бих добавила една ванилия и малко настърган лимон.

Добър апетит.
06.03.2011 16:48
2