Тази рецепта коментираха

Анонимен
Nedka Apabadgieva
Nedka Apabadgieva
Рецептата е много лесна, но не се ли постигне точната консистенция, курабийките се разливат и по-скоро приличат на малки сплескани питки. Вкусът е страхотен, но внимавайте с точната дозировка.
21.04.2017 23:38
2
Мариела Христова
Мариела Христова
Добавих им 2 чаши захар вместо 1 и отгоре ги поръсих с пудра захар.
13.01.2016 12:04
4
1
Карето
Карето
Сега ги почвамеее...
03.03.2015 16:52
4
7
ceca
ceca
Tази чаша захар за поръсване ли е?Всички пишат че е малко .В тестото има ли захар?
13.02.2015 16:06
6
3
Мая Митева
Мая Митева
Станаха супер, но им сложих вътре орехче и наистина захарта е малко.
13.02.2015 12:03
3
дедо КИКО
дедо КИКО
Станаха перфектни... Отличен 6 и 1/2....
04.01.2015 16:53
4
Денис
Денис
курабийките са супер. Пекат се на 200градуса.
24.02.2014 16:49
8
Desi
Desi
Напишете на колко градуса се пекат. Аз например за първи път ги приготвям и указанията са малко неясни.
22.02.2014 17:52
1
1
Кали
Кали
Уиуи,уляля!
01.01.2014 19:42
4
Елизабет
Елизабет
Ммммм... Станаха страхотни.
23.12.2013 17:04
8
2
Даниела
Даниела
Рецептата е много сполучлива,но слагайте повече захар.
11.11.2013 10:03
3
Мариана
Мариана
Супер са.Аз им слагам и настъргана кора от лимон.
09.11.2013 12:28
6
1
Стефка
Стефка
Направих курабийките! Във всяко топче сложих по парченце шоколад! Станаха супер!
31.07.2013 14:20
11
Мими
Мими
Мммм като на баба са :)
07.06.2013 21:40
3
emilia
emilia
Трябва да се престане с този маргарин! Доказано е че м
аргарина съдържа най много вреден холестерол! По добре чисто масло отколкото маргарин! Иначе курабийките изглеждат вкусни!
26.02.2013 17:54
10
2
1
Покажи всички подкоментари