Рецептата е много лесна, но не се ли постигне точната консистенция, курабийките се разливат и по-скоро приличат на малки сплескани питки. Вкусът е страхотен, но внимавайте с точната дозировка.
21.04.2017 23:38
2
Мариела Христова
Добавих им 2 чаши захар вместо 1 и отгоре ги поръсих с пудра захар.
13.01.2016 12:04
4
1
Карето
Сега ги почвамеее...
03.03.2015 16:52
4
7
ceca
Tази чаша захар за поръсване ли е?Всички пишат че е малко .В тестото има ли захар?
13.02.2015 16:06
6
3
Мая Митева
Станаха супер, но им сложих вътре орехче и наистина захарта е малко.
13.02.2015 12:03
3
дедо КИКО
Станаха перфектни... Отличен 6 и 1/2....
04.01.2015 16:53
4
Денис
курабийките са супер. Пекат се на 200градуса.
24.02.2014 16:49
8
Desi
Напишете на колко градуса се пекат. Аз например за първи път ги приготвям и указанията са малко неясни.
22.02.2014 17:52
1
1
Кали
Уиуи,уляля!
01.01.2014 19:42
4
Елизабет
Ммммм... Станаха страхотни.
23.12.2013 17:04
8
2
Даниела
Рецептата е много сполучлива,но слагайте повече захар.
11.11.2013 10:03
3
Мариана
Супер са.Аз им слагам и настъргана кора от лимон.
09.11.2013 12:28
6
1
Стефка
Направих курабийките! Във всяко топче сложих по парченце шоколад! Станаха супер!
31.07.2013 14:20
11
Мими
Мммм като на баба са :)
07.06.2013 21:40
3
emilia
Трябва да се престане с този маргарин! Доказано е че м
аргарина съдържа най много вреден холестерол! По добре чисто масло отколкото маргарин! Иначе курабийките изглеждат вкусни!
аргарина съдържа най много вреден холестерол! По добре чисто масло отколкото маргарин! Иначе курабийките изглеждат вкусни!