Тази рецепта коментираха

Анонимен
Goran Trevnenski
Goran Trevnenski
Уникално добра комбинация!!!
Пробвайте! Аз лично слагам доста повече брашно, около 2 чаени чаши и пропорцията шоколад е малко повече. 250гр. от които 200 какаов и 50 млечен. И резултатът е невероятно вкусен.
13.02.2017 22:19
2
1
Мария
Мария
Брашното със сигурност ли е 2 с.л. ?
30.06.2011 17:16
11
1
силвия
силвия
А брашното само 2 с.л. ли трябва да е, или има грешка ?
10.06.2011 16:14
лени
лени
Рецептата е страхотна, а също може да се прибави касис.
10.05.2011 23:08
4
sofiiii
sofiiii
Инче, благодаря ти много за съветите и отделеното време.
17.04.2011 12:15
1
innka
innka
А пък и аз е трябвало да го сложа в по-дълбок съд, за да може да се подува без да изтича.
17.04.2011 12:12
innka
innka
sofi и на мен ми изтече. Може би ни е изтекла защото не може да бъде брашното толкова малко.
17.04.2011 12:09
1
Иван
Иван
Шоколадът не трябва да е млечен, може да се разтече, а натурален, с високо съдържание на какао.
10.04.2011 12:17
sofiiii
sofiiii
Кажете ми защо ми изтече сместа, след като започна да се подува във фурната ?
09.04.2011 19:31
1
1
ioli
ioli
Пробвайте, много съм доволна. Става лесно и бързо. Децата си изядоха пръстите.
09.04.2011 18:32
1
sylvia
sylvia
Брашното наистина ли е само 2 с.л. ?
08.02.2011 10:38
мила
мила
Пробвайте, става доста вкусен.
07.02.2011 10:42
1