Много добре се получи резултата от тази рецепта. Благодаря за идеята!
05.03.2023 19:55
1
AMATbOP#235475
Много вкусна рецепта, лесна за изпълнение, винаги чудесен резултат!
Аз съм го приготвял и с кисело, мляко вместо с прясно и пак стана много пухкаво!
Малко ми напомня на поодбрена версия на персийски тутманик, с много по-малко брашно и вместо сирене кашкавал.
Много често си я приготвям като се чудя какво ми се яде.
21.07.2019 22:10
4
Анелия Терзиева
Любима рецепта, която аз също приготвям в купички или гювечета.Благодаря за рецептата.
12.02.2016 10:13
2
1
Ваня
Какво значение има какъв е диаметъра на тавата,нама да решаваме геометрични задачи.Според количеството което излиза,определете сама в какво да го изпечете.Аз го пека в гювечета ,но неслагам капачетата.Рецептата е много хубава,БРАВО! :)
17.07.2012 18:16
6
3
Роберто
аз използвам малка тавичка, по-малка от стандартния размер. Пека в предварително загряна на 180 градуса...не мога да кажа точно време, то само си показва, а и от фурна до фурна има разлика
08.07.2012 12:14
Душкова
Какъв е диаметъра на тавата? При каква температура се пече? Това са важни неща, без тях рецептата не е завършена.
Аз съм го приготвял и с кисело, мляко вместо с прясно и пак стана много пухкаво!
Малко ми напомня на поодбрена версия на персийски тутманик, с много по-малко брашно и вместо сирене кашкавал.
Много често си я приготвям като се чудя какво ми се яде.