Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Суровият белтък е опасен ,особено за деца.По добре без яйца да го направите.
15.03.2019 22:47
7
1
Анонимен
Анонимен
Може и без яйца.
26.12.2018 03:22
5
Анонимен
Анонимен
Преди мнооого години го правехме, да, но със сигурност, без яйца.Не помня рецептата точно, имам я някъде из старите тефтери...
23.12.2018 22:02
5
Анонимен
Анонимен
Вместо яйца използвайте локум и ще видите резултата ,хем е по сполучлив, защото ,може да стои с дни без да се притесняваш .
18.12.2018 05:22
6
Анонимен
Анонимен
Маслото е свързващия елемент, когато изстине. Прави се със сухо мляко ,орехи , пудра захар и ванилия.
16.12.2018 22:27
3
Анонимен
Анонимен
Тези сурови яйца не са ли опасни? Не бих рискувала.Едно време беше друго,но сега с тези купени яйца с бели жълтъци.Имаше друга рецепта без яйца и е доста сполучлива.
13.12.2018 15:41
8
1
Nikolai Hristov
Nikolai Hristov
Привет! Не става без яйца. Те са свързващ елемент- лепило и оказват влияние върху вкуса.
28.02.2018 09:48
4
2
Гергана Станева
Гергана Станева
За да си добър кулинар трябва да рискуваш аз го направих.
02.02.2017 20:59
2
2
Zlatka Lekova
Zlatka Lekova
Тези сурови яйца не са ли опасни? Едно време, от кагато е и рецептата, нещата бях по истински, да не кажа истински и можехме да имаме доверие на яйцата, но сега? Не бих направила подобно нещо ... Има толкова рецепти за сладък салам без яйца. Нищо лично.
25.09.2016 11:03
86
7