Суровият белтък е опасен ,особено за деца.По добре без яйца да го направите.
15.03.2019 22:47
7
1
Анонимен
Може и без яйца.
26.12.2018 03:22
5
Анонимен
Преди мнооого години го правехме, да, но със сигурност, без яйца.Не помня рецептата точно, имам я някъде из старите тефтери...
23.12.2018 22:02
5
Анонимен
Вместо яйца използвайте локум и ще видите резултата ,хем е по сполучлив, защото ,може да стои с дни без да се притесняваш .
18.12.2018 05:22
6
Анонимен
Маслото е свързващия елемент, когато изстине. Прави се със сухо мляко ,орехи , пудра захар и ванилия.
16.12.2018 22:27
3
Анонимен
Тези сурови яйца не са ли опасни? Не бих рискувала.Едно време беше друго,но сега с тези купени яйца с бели жълтъци.Имаше друга рецепта без яйца и е доста сполучлива.
13.12.2018 15:41
8
1
Nikolai Hristov
Привет! Не става без яйца. Те са свързващ елемент- лепило и оказват влияние върху вкуса.
28.02.2018 09:48
4
2
Гергана Станева
За да си добър кулинар трябва да рискуваш аз го направих.
02.02.2017 20:59
2
2
Zlatka Lekova
Тези сурови яйца не са ли опасни? Едно време, от кагато е и рецептата, нещата бях по истински, да не кажа истински и можехме да имаме доверие на яйцата, но сега? Не бих направила подобно нещо ... Има толкова рецепти за сладък салам без яйца. Нищо лично.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията