Тази рецепта коментираха

Анонимен
катя
катя
Печи го малко повече и лесно ще го режеш. Но Брауни по принцип трябва да е по-мек и сочен, а не сух и ронлив.
18.06.2011 14:18
МИра
МИра
Някой може ли да ми даде съвет как да го направя така, че да може да се реже, защото на мен ми става един мек такъв.
18.06.2011 10:19
оля
оля
"брОуни" абе ти ?!...не знам чак как да си изразя емоцията предизвикана от тази "адекватна" и "грамотна" забележка.
15.05.2011 17:32
Мила
Мила
Брауни е от английското brown, но четем браун. Подобри си английския.
15.05.2011 16:33
1
222
222
Не брауни, а броуни.
15.05.2011 14:53
3
Ирина
Ирина
Сух ли ? На мен винаги ми става течен, вече се чудя как да го направя да е по-сух и да се реже на парчета. Иначе е страхотет сладкиша. Правила съм го и с вариант шоколада и маслото да се стопят със захарта и тогава да се прибавят към маслото, пак става чудесно.
14.05.2011 12:43
Зорница Йорданова
Зорница Йорданова
Това е любимият ми сладкиш! Единствено намалих количеството наполовина на захарта и какаото. Получи се голяма вкусотия.
25.04.2011 22:30
цвети
цвети
Страхотен. Горещо го препоръчвам.
06.04.2011 14:01
лили
лили
Любимият ми сладкиш, но моят съвет е да го печете по-малко, за да остане сочен. Иначе се получава ронлив и леко сух.
16.03.2011 15:26