Чудесна рецепта- бърза и лесна за приготвяне! А крайният резултат е дин път, който и да го е опитал, е останал очарован!
06.01.2014 17:04
2
милкана
Много сполучливи и вкусни
30.10.2013 15:38
3
РЕЦЕПТАТА Е МНОГО УСПЕШНА!
ПРАВИЛА САМ ГО НЯКОЛКО ПЪТИ,СТРАХОТЕН СЛАДКИШ!
19.10.2013 20:58
3
Дара
Орехите са малко.Трябва да бъдат поне 120 гр
04.10.2013 17:35
1
gabik023
Супер рецепта. Поздравления! Много е лесно и вкусно!
10.07.2013 13:49
2
Надя
Рецептата е уникална, но моята фурна е стара, с изтъркани символи и като цяло е под всякаква критика - пече силно отгоре, слабо отдолу, изобщо, 3 часа го мъчихме тоя сладкиш и накрая стана една твърда смес като бисквити отгоре и като брауни отдолу :D но уникално вкусна, ние използвахме по-малко какао, но 2 шоколада, вместо един и натрошихме 1 пакет сурови ядки микс - лешник, бадем, кашу, стафиди и червена боровинка - стана жестоко. Накрая сервирахме с топка сладолед - ванилов с шоколадов топинг (просто такъв имаше в магазина):) Препоръчвам комбинацията горещо - студено :)
11.02.2013 13:03
3
Ивелина
Супер е!Само тази рецепта използвам.Може да се пече и 35 мин.
02.11.2012 17:29
iv
моят стана малко блед, не е толкова кафяв...иначе сега се пече, после ще го пробваме
26.10.2012 18:13
анонимен
Много добре се получи и сме смого доволни :)
08.09.2012 17:16
Вики
Много добра рецепта. 2 пъти го правя, става супер и обирам точките.
31.05.2012 18:01
охобохо
моя опит показа че сух става като бъркаш яцата и маслото на огъня, ак
само разтопиш маслото и бъркаш и добавиш малко вода в яйцата със захар
тогава става по сочен, другото е бакпулвера да е малко повече. А сладкиша е страхотен благодаря!
31.03.2012 09:37
герганчето
зна4ии.. рецептата е много добра !! :) аз го направих без орихи , защото ги мразяя .. но стана простоо уникаленн !! :) ии за спора горе БРАУНИ се пише
08.01.2012 17:08
гери
Аз го пека 40 минути. Като изстине се реже лесно и не става прекалено сух или мек. Страхотна рецепта. Любимият ни десерт. =)
15.08.2011 11:45
МИра
Някой може ли да ми даде съвет как да го направя така, че да може да се реже, защото на мен ми става един мек такъв.
моят стана малко блед, не е толкова кафяв...иначе сега се пече, после ще го пробваме
само разтопиш маслото и бъркаш и добавиш малко вода в яйцата със захар
тогава става по сочен, другото е бакпулвера да е малко повече. А сладкиша е страхотен благодаря!