Тази рецепта коментираха

Анонимен
Дори
Дори
Страшна рецепта...:))))))))
11.02.2014 12:43
2
1
Amelie
Amelie
Чудесна рецепта- бърза и лесна за приготвяне! А крайният резултат е дин път, който и да го е опитал, е останал очарован!
06.01.2014 17:04
2
милкана
милкана
Много сполучливи и вкусни
30.10.2013 15:38
3
РЕЦЕПТАТА Е МНОГО УСПЕШНА!
РЕЦЕПТАТА Е МНОГО УСПЕШНА!
ПРАВИЛА САМ ГО НЯКОЛКО ПЪТИ,СТРАХОТЕН СЛАДКИШ!
19.10.2013 20:58
3
Дара
Дара
Орехите са малко.Трябва да бъдат поне 120 гр
04.10.2013 17:35
1
gabik023
gabik023
Супер рецепта. Поздравления! Много е лесно и вкусно!
10.07.2013 13:49
2
Надя
Надя
Рецептата е уникална, но моята фурна е стара, с изтъркани символи и като цяло е под всякаква критика - пече силно отгоре, слабо отдолу, изобщо, 3 часа го мъчихме тоя сладкиш и накрая стана една твърда смес като бисквити отгоре и като брауни отдолу :D но уникално вкусна, ние използвахме по-малко какао, но 2 шоколада, вместо един и натрошихме 1 пакет сурови ядки микс - лешник, бадем, кашу, стафиди и червена боровинка - стана жестоко. Накрая сервирахме с топка сладолед - ванилов с шоколадов топинг (просто такъв имаше в магазина):) Препоръчвам комбинацията горещо - студено :)
11.02.2013 13:03
3
Ивелина
Ивелина
Супер е!Само тази рецепта използвам.Може да се пече и 35 мин.
02.11.2012 17:29
iv
iv

моят стана малко блед, не е толкова кафяв...иначе сега се пече, после ще го пробваме
26.10.2012 18:13
анонимен
анонимен
Много добре се получи и сме смого доволни :)
08.09.2012 17:16
Вики
Вики
Много добра рецепта. 2 пъти го правя, става супер и обирам точките.
31.05.2012 18:01
охобохо
охобохо
моя опит показа че сух става като бъркаш яцата и маслото на огъня, ак
само разтопиш маслото и бъркаш и добавиш малко вода в яйцата със захар
тогава става по сочен, другото е бакпулвера да е малко повече. А сладкиша е страхотен благодаря!
31.03.2012 09:37
герганчето
герганчето
зна4ии.. рецептата е много добра !! :) аз го направих без орихи , защото ги мразяя .. но стана простоо уникаленн !! :) ии за спора горе БРАУНИ се пише
08.01.2012 17:08
гери
гери
Аз го пека 40 минути. Като изстине се реже лесно и не става прекалено сух или мек. Страхотна рецепта. Любимият ни десерт. =)
15.08.2011 11:45
МИра
МИра
Някой може ли да ми даде съвет как да го направя така, че да може да се реже, защото на мен ми става един мек такъв.
18.06.2011 10:19