Тази рецепта коментираха

Анонимен
maria
maria
Много вкусна рецепта, много пухкави станаха фалафелите и така останаха и на другия ден. Само накиснах нахута за една вечер и ги изпекох, не съм ги пържила. Поднесох ги със сос от кисело мляко,тахан,чесън и лимонов сок и бяха чудесни.
17.06.2016 12:48
анго
анго
само се кисне за една вечер.после се смила с подправките и се пържи.може и да му направите дупка с пръст в средата,ако желаете.
14.10.2013 22:18
Админ
Админ
Нахутът не се сварява. От получената паста се правят кюфтенца които се изпържват в мазнина. Така се сготвя нахута.
05.01.2012 21:39
1
1
Рони
Рони
Не можах да разбера, дали нахутът се сварява и след това се смесва с останалите продукти и пасира, или се използва суров.
05.01.2012 15:54