Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
A киселото мляко?
И кога се топли прясното мляко?
Хаос-рецепта, все пак адмирации за това че поствате
24.06.2023 11:56
1
Покажи всички подкоментари
Потребител#330267
Потребител#330267
50 гр брашно се слага ако соса се прави от 1л.мляко. На 500 мл. мляко това е много брашно!
30.05.2023 09:41
1
1
Покажи всички подкоментари
Ivo
Ivo
В сос бешемел, не се слага лук !
07.06.2016 17:50
2
Анета
Анета
А какво правим със свареният ориз?
14.07.2014 20:11
1
1
Покажи всички подкоментари
Юлия Толева
Юлия Толева
А ориза какво???
20.10.2013 15:05
1
1
3
Покажи всички подкоментари