Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
A киселото мляко?
И кога се топли прясното мляко?
Хаос-рецепта, все пак адмирации за това че поствате
24.06.2023 11:56
1
Rositsa Ivanova
Rositsa Ivanova
Описано е ясно - прави се основен бешамелов сос с прясното, накрая се темперира с разбитите 1 яйце и кисело мляко
20.07.2023 17:11
Потребител#330267
Потребител#330267
50 гр брашно се слага ако соса се прави от 1л.мляко. На 500 мл. мляко това е много брашно!
30.05.2023 09:41
1
1
Rositsa Ivanova
Rositsa Ivanova
Намалено е количеството брашно за бешамеловия сос
20.07.2023 17:14
Ivo
Ivo
В сос бешемел, не се слага лук !
07.06.2016 17:50
2
Анета
Анета
А какво правим със свареният ориз?
14.07.2014 20:11
1
1
Rositsa Ivanova
Rositsa Ivanova
Омесваме с каймата за кюфтетата
20.07.2023 17:15
Юлия Толева
Юлия Толева
А ориза какво???
20.10.2013 15:05
1
1
3
Ivo
Ivo
Ориза, естествено, се омесва с каймата.
07.06.2016 17:48
1
Иванова
Иванова
И аз не разбрах къде се слага ориза.
30.11.2015 12:58
1
1
gellen
gellen
според мен се слага в кюфтетата
04.01.2014 12:39
3