Тази рецепта коментираха

Анонимен
Карина
Карина
Много хубава питка! Благодаря за рецептата, наистина става бързо и е пухкава!
17.08.2013 17:44
3
2
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Според мен е да се получи нещо като втасване.
05.06.2013 11:50
3
Иглика
Иглика
Само това за студената фурна не го разбрах
05.06.2013 10:28
10
3
Ina
Ina
аз я правя за 5ти път. Стана много хубава.
мерси за рецептата!
25.05.2013 14:23
2
анонимен
анонимен
На мен пък въобще не ми се получи стана много тънка и не беше вкусна въобще.
27.02.2013 19:17
1
1
краси
краси
защото не си сложил щипка любов за това не е станала питката.
При мен се получи пухкава и много вкусна.
29.12.2013 12:01
4
Мина
Мина
Да, стана перфектно!
17.01.2013 21:25
1
1
Силвия
Силвия
Трапезата за бъдни вечер е само постна! Не се използват продукти от животински произход, дори и мая! Весели празници!
24.12.2011 11:52
3
2
1
Линор
Линор
Че то пише Бърза и пухкава содена питка,а не питка за Бъдни вечер...
24.12.2015 17:25
6