Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Тази рецепта е ТОП. Жива и Здрава.
02.12.2022 12:21
Анонимен
Анонимен
Екстра станаха при мен
Бързо изчезнаха :)
08.01.2022 10:25
Анонимен
Анонимен
Защо слагат съвсем различна снимка?Да сложи снимка на това което е сътворила,или е плескавица и не иска да го показва!За тези тестото не вярвам да е рядко и с лъжица да се пуска в мазнината,това са точени и изрязвани с чаша!
10.04.2019 16:22
4
Анонимен
Анонимен
А
08.09.2018 20:38
6
1
Анонимен
Анонимен
Още 150 гр.брашно,иначе тестото е рядко.Обаче,не стават като на снимката,а сплескани ,без никаква бухналост,по-скоро,станаха във формата на бисквити.
08.09.2018 20:36
1
2
1
Покажи всички подкоментари
Вержиния Кънчева
Вержиния Кънчева
Страхотни, току що ги направих!
10.09.2017 08:10
1
SAK
SAK
Приготвят се доста лесно, пържат се равномерно и стават приятно меки. :)
28.08.2017 14:14
1
Потребител#195370
Потребител#195370
Много добри! Направихме ги 3 пъти, защото много бързо се изяждат, а това за мен е основният показател за вкусна храна! :)
26.07.2017 09:19
14
2
Radostina
Radostina
Пробвах ги - много са вкусни!
28.08.2016 08:43
7
15
Потребител#168814
Потребител#168814
стига сте баламосва ли хората , някой сега се учат да готвят . не ги подвеждайте
20.04.2016 20:14
35
15
Биляна
Биляна
Пробвах ги тази сутрин, много вкусни станаха но сложих повечко брашно, при дадените пропорции тестото става много течно и поема много мазнина. На вкус нямат грешка.
24.01.2016 18:43
26
3
сиси
сиси
ние им викаме тиганици,вкусни са
26.09.2015 12:42
6
8
Цве
Цве
Следвах рецептата 1:1 и бухтите станаха страхотни - бухнали, мекички, супер въздушни и много вкусни
22.09.2015 10:38
5
3
кристина николова
кристина николова
Научете се да пишете грамотно давам пример"бъркайте се дървена лъжици","грабвайте от тестото".Рецептата ми хареса ноо паднах от смях
29.01.2015 12:06
4
8
Ани
Ани
Картинката няма нищо общо с действителността. Рецептата тук е неправилна, брашното е твърде малко и когато ги правих за първи път, сместа стана твърде рядка, а бухтичките - сплескани, тънки и мазни. Следващия път сложих 400гр. брашно (2 ч.ч.), добавих и щипка сол, а също и лъжица водка според препоръките тук. Пържих на 7-ма степен на котлона (моят е с 12). Е, този път станаха чудесни - дебели, пухкави и немазни.
29.09.2014 23:27
18
3

Последно коментирани от категорията