Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анка георгиева
Анка георгиева
но бих предложила по-здравословно,-да не се пьржат,а да се изпекат и обелят патладжаните,аз така я правя,това го научих от Гьрция.
18.08.2013 21:13
Мая
Мая
Рецептата по принцип е добра, аз от години я правя(без доматите наредени в средата, а объркани с каймата).Редно е обаче ,когато се прилага снимка ,както тук със заливка,рецептата да е пълна.Тези рецепти се четат и гледат не само от опитни домакини, а и от начинаещи такива
09.08.2013 14:39
елка янчева
елка янчева
Чудесна рецепта!Със заливката става още по-добре!
09.08.2013 12:28