Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Месо със зеленчуци и круши

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k2k
Месо със зеленчуци и круши1 / 2
29/09/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4-5

Необходими Продукти

  • свинско месо - 150 гр. пушено
  • лук - 1 глава
  • зелен фасул - 500 гр.
  • картофи - 250 гр.
  • моркови - 1 брой
  • круши - 250 гр.
  • бульон - 500 мл.
  • чубрица
  • сол
  • лимони - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаните лук и моркови се запържват в тенджера.

Пушеното месо се нарязва на ленти и се нарежда на дъното на тенджерата върху тях.

Фасулът, картофите и крушите се подготвят, нарязват се на кубчета и се натриват със сол и настърганата лимонова кора.

Прибавя се бульонът заедно с чубрицата и се вари със затворен капак на тих огън.

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: