Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Телешко с карфиол

IlariaIlaria
Новак
597576322k
Телешко с карфиол1 / 2
17/10/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • карфиол - 2 малки глави
  • телешко месо - 1 кг
  • магданоз
  • яйца - 3 бр.
  • лимонов сок
  • олио - 6 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото и го сложете в тенджера заедно с маслото и магданоза. Залейте с 3-4 ч.ч. вода. Варете на тих огън до омекване на месото.

Извадете го, а в соса сложете розичките карфиол. Докато се вари може да полеете с още вода. Подправете със сол и черен пипер.

Застройте с 3 жълтъка и лимонов сок. Върнете месото и поднесете.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: