Сиропирано руло с мармалад

Даниела ЛесковаДаниела ЛесковаНовак
28/11/2012
"Сочно и ароматно - точно както го обичате "
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо60 900
  • Преглеждания за месеца110
  • Преглеждания за седмицата102
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте много добре яйцата и захарта и добавете прясното мляко, а след него лъжица по лъжица брашното, смесено с бакпулвера.

Намажете правоъгълната тава с мазнина и застелете с хартия за печене. Сипете сместа за блата и леко загладете. Сложете да се изпече в загряна на 180 градуса фурна за около 15 минути или докато хване приятен златист загар.

Смесете всички съставки за сиропа и сложете да поврат в тенджера на котлона. Оставете сварения сироп да се охлади.

Обърнете блата върху влажна кърпа и леко отделете хартията. Надупчете го внимателно с вилица и старателно го сиропирайте без да прекалявате.

Намажете равномерно с мармалада и завийте стегнато руло с помощта на кърпата. Готовото сиропирано руло с мармалад се поръсва с пудрата захар и се поднася охладено.

Рейтинг

5 8
4 3
3 5
2 0
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ивелина
Ивелина
14.01.2013 22:38
Днес го пробвах, страхотно е!
1
0