Пържоли на дървена чиния

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
366
16
7980
14/01/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо929
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отстранете ципите от месото, ако има такива, начукайте пържолите. Върху всяка пържолка сложете кръгче лук, черен пипер, магданоз, полейте с малко мазнина и оставете в хладилника да се мариноват за 2 часа.

Извадете месата, махнете лука и магданоза, овкусете със сол и изпържете от двете страни в сгорещена мас. Също така изпържете дроба, без да го солите, отново в мас заедно със сланината.

Почистените гъби посолете, оваляйте ги в брашно и разбито яйце и ги изпържете.

Така приготвените меса и гъби подредете върху дъска или голяма дървена чиния.

Аранжирайте платото с пържени картофи и туршии по желание.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар