Начин на приготвяне
В дълбок тиган си поставяме маслото и оставяме да се разтопи.
Задушаваме си гъбите с лука, докато омекнат.
Готовата плънка оставяме да се охлади, а през това време си подгответе пилешките пържолки.
По някога оставям кожата, защото при печене става хрупкава и в случая съм я приготвила с нея.
Добавяме настъргания кашкавал към гъбите и лука, подправяме със сол и черен пипер.
След като сме готови, разпределяме плънката върху пържолите и ги навийте на пилешки руладини.
С конец стягаме, подреждаме в тавичка и поставяме във фурната.
Печем на 150 градуса за около 30-40 минути, в зависимост от дебелината на пилешките рула.
Поднасяме пилешките пържоли на руло с подходяща салата.