Икономична пилешка супа

29/08/2012
"Практичните домакини знаят как да приготвят вкусна гозба с минимум продукти "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 195
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете морковите и картофите и ги нарежете едро. Сипете ги в тенджерата под налягане, добавете пилешките крилца, зърна черен пипер и стръкчета пресен магданоз.

Затворете тенджерата и сложете супата да се вари за около 30 минути след завъртането на винтила.

След това охладете тенджерата, отворете и прецедете бульона в друга тенджера. Обезкостете пилешките крилца и сипете късчетата месо в бульона.

Картофите и морковите нарежете по-дребно, добавете към супата и я сложете да заври. Прибавете фидето, сол на вкус и бял пипер.

След 5-10 минути снемете от котлона. Застройте икономичната пилешка супа с разбитото с прясното мляко яйце. Подправете с пресен магданоз и поднесете с 1 люта чушка на порция.

Рейтинг

5 1
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар