Паниран свински език

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
25/05/2009
"Най-любимото ни мезе за бира, което свършва даже преди нея!"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо57 159
  • Преглеждания за месеца102
  • Преглеждания за седмицата72
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете и измийте свинския език.

Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон.

Охладете и обелете езикът и го нарежете на филийки.

Всяка филийка намажете с горчица от двете страни.

Потапяйте всяка филийка в брашно, смесено със сухи подправки, яйце (разбито с 1 ч. л. соев сос) и в галета.

Пържете до златист цвят.

Иноксово овално плато 50см.
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Иноксово овално плато 50см.
15.99 лв.
Виж ››

Добрата домакиня винаги има овално плато под ръка, защото обикновено нейният дом винаги очаква гости. Нека всички се възхитят на вашите разядки, сладки или основни ястия. Овалното плато ще ви помогне да се сдобиете с образцова трапеза и да си спечелите заслужени комплименти.

Рейтинг

5 10
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Иван
Иван
04.07.2015 16:22
Дрън дрън....пишетен, че се приготвя за 45 мин. То само езика неможе да се свари за толкова...
2
0
Супа1
Супа1
30.06.2013 18:04
,
0
0