Мешана кавърма

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k
Мешана кавърма1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4
"Разкошно кавърма с три вида месо - истинско ястие за шампиони"

Необходими продукти

  • пилешки бутчета - 500 г месо
  • телешки шол - 300 г
  • свинско месо - 300 г крехко
  • чушки - 2 - 3 бр.
  • домати - 2 - 3 бр.
  • люти чушки - 2 - 3 бр.
  • червен пипер - 1 с.л.
  • кимион - 1 с.л.
  • зехтин - 1 к.ч.
  • черен пипер
  • олио - за сача
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на хапки и трите вида месо. Почистете чушките и лютите чушки от семената. Загрейте намаслен сач и сложете чушките, за да се поопърлят малко.

Извадете ги и след това ги нарежете на парчета. Сложете в сача телешкото и го запържете от всички страни.

Добавете свинското и щом и то се позачерви, сипете и пилешкото, гответе докато промени цвета си. Овкусете всичко с червения пипер.

Сипете чушките, залейте със зехтина и малко вода, гответе сача, като разбърквате от време на време.

Щом водата се поизпари добавете обелените и нарязани домати.

Овкусете със сол, черен пипер и кимион. Гответе докато ястието остане на мазнина.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: