Пиле с орехи

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
308
288
12/10/2011
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 742
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се нарязва на порции, поставя се в тенджера, поръсва се с натрошените кубчета бульон, залива се с 1 л. вода и се вари.

В сгорещеното олио се запържва нарязани лук и морков, поръсва се с червен пипер и се залива с 200 мл. от бульона, в който е вряло пилето, за да се задуши. Прибавят се свареното пилешко месо, доматеното пюре и смлените орехи.

Ястието се задушава за още няколко минути, като се добавя размитото във вода брашно.

Когато е готово се поръсва със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар