Маслен крем за торти

12/08/2018
фифи
отфифиНовак
"Няма значение какъв блат ще вземете или приготвите - с този невероятен маслен крем всяка торта ще се превърне в истинско произведение на сладкарското изкуство "
  • Приготвяне10 мин.
  • Общо10 мин.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо169 316
  • Преглеждания за месеца1268
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари5 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте с помощта на миксера маслото и постепенно добавете ванилията и пресятата пудра захар, добавяйки чаша по чаша. Разбивайте като обирате крема от стените и дъното.

След като пудрата захар се поеме, добавете прясното мляко и разбийте до получаване на пухкава и гладка смес.

Използвайте така приготвения маслен крем за покриване на торти или слепване на блатове. Съхранявайте в хладилника, докато започнете да работите с крема.

По желание може да оцветите крема с малко безвредна сладкарска боя.

Страхотен крем за домашни торти. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 7
4 3
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Ani
Ani
27.02.2016 13:25
razbira se che shte s epoeme , masleniyat krem se bie prodaljitelno vreme , poniakoga moje da se preseche i tryabva da se prodalji da se bie s mikser i stava krema
6
3
Анонимен
Анонимен
16.07.2019 17:32
Масленият крем НЕ се бие продължително, защото се пресича, бие се до получаване на гладка и пихкава смес и веднага се спира биенето...
0
0
Стоянова
Стоянова
12.11.2015 16:05
4 чаши пудра захар с една чаша масло ???????? Невъзможно е да се получи добър крем.Моля не публикувайте такива рецепти, да се хабят продукти.
20
2
Анонимен
Анонимен
16.07.2019 17:38
Съгласна съм, че 4ч.ч. е прекалено много, и само 2с.л. мляко- прекалено мого захар и прекалено малко мляко...според мен има грешка. Най-много 1,5чаша захар...а млякото поне 1/2чаша...
0
0
kremi
kremi
10.05.2015 03:45
az go probvah ujasno se poluchi
7
5

Виж всички коментари или напиши такъв