Бяла орехова торта

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
29544861k
Бяла орехова торта
07/07/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
130 мин.
Общо
160 мин.
Порции
10
"Нежен аромат и неповторим вкус - тази торта е всичко, което се надявате да бъде"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започнете да разбивате 4 белтъка, докато се сгъстят и постепенно добавете 250 г пудра захар. Загладете сместа в намаслена форма и сложете на 150 г да се суши във фурната за около 1 час. По този начин направете и втория блат.

Разбийте жълтъците с млякото и кристалната захар и варете на водна баня и докато сместа е гореща, добавете смлените орехи.

Оставете крема да се охлади до стайна температура, а през това време разбийте мекото масло на крем. След това съединете двете смеси - трябва да са с еднаква температура, за да се получи кремът.

Вземете първи блат, намажете с 1/2 от крема и 1/2 от сметаната. Сложете втория блат и намажете с останалите крем и сметана. Направете украса с орехи по ваш избор.

Оставете бялата торта да изстине в хладилника поне няколко часа, преди да поднесете.

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: