Свинско със сметана и топено сирене

ЖоркаЖоркаНовак
04/01/2013
"Свинско месо, което се топи в устата и прекрасни продукти, които допринасят това да се случи "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо23 889
  • Преглеждания за месеца125
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на кубчета и ги печем на скарата (може да се запекат и в тиган на силен огън).

Нарязваме моркова на ситно. Разбиваме сметаната и топеното сирене в еднородна смес. Лукът също нарязваме на дребно.

Всичко се слага в йенска купа, добавяме подправките и мъничко вода, захлупваме с капака и слагаме в загрята фурна на 200 градуса.

Пече се около 1 час.

Рейтинг

5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар