Пудинг от извара

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
6322k323k
Пудинг от извара
08/06/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
"Пухкавият пудинг от извара е като сбъднато желание"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете предварително гриса в леко топличкото прясно мляко да набухне.

Разбийте яйцата със захарта много добре и ги добавете в голяма купа, където сте сложили изварата, заквасената сметана, ванилията, щипка сол.

Накрая разбийте с набъбналия грис и по желание стафиди. Цялото разбиване на сместа става продължително, докато всички гранулки се разбият. Сипете сместа в намаслена форма за печене и загладете.

Отгоре намажете с разбито яйце с малко сметана. Пудингът от извара се пече на 180 градуса за около 50-60 минути.

Оставете го да се охлади на стайна темепратура, а след това в хладилника. Поднесете изварения пудинг, нарязан на парчета с гарнитура от разбита сметана, карамелизирани плодове или любимото ви сладко.

Рейтинг

4.8
55
41
30
20
10
Дай твоята оценка: