Бифтек от кълцано месо

28/05/2009
Ивана
отИванаНовак
"Подберете само качествено телешко месо, за да получите перфектния бифтек "
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене10 мин.
  • Общо20 мин.
  • Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 956
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземаме кълцаното месо и го смесваме със солта, черният пипер, магданозът и малко вода. Можем да заместим водата с 1 яйце, ако желаем.

От сместа се оформят бифтеци, които се панират в брашно или галета. Пържат се в сгорещена мазнина.

Поднасят се залети със сос или с подходяща гарнитура. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Димитрова
Димитрова
19.08.2013 18:30
Преди да публикувате рецепти , прочетете малко стари готварски книги , а не преписвани рецепти от мрежата . БИФТЕК се прави от СУРОВА КАЙМА с подправки .
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв