Начин на приготвяне
В подходяща продълговата форма застелете алуминиево фолио.
Загрейте сметаната с пръчката канела и захарта, но без да завира. Снемете от котлона и оставете да се охлади.
Потапяйте бишкотите в сметаната и ги подреждайте на 2 реда. Между двата реда сметанови бишкоти разпределете сладкото на тънък пласт, което трябва да е от плодовете, които сте предвидили за украса.
Останалата сметана излейте отгоре върху бишкотите.
Отгоре подредете ред бишкоти, които сте напоили обилно с горещо кафе, в което сте разтворили 1 с.л. масло. Завийте рулото с фолиото и го сложете в камерата за за 1 час и 10 минути.
След това го освободете от формата и махнете фолиото. Намажете с разбита сметана и украсете с тънки резени плодове.
Коментари