Телешки пържоли с розмарин

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
15030
04/05/2017
"Крехко телешко с аромат на розмарин - романтична и много вкусна покана за обяд, която ще приемете с удоволствие "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 710
  • Преглеждания за месеца68
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте в тавичка зехтина, розмарина, виното, чесъна, пипера и солта. Добавете в тавичката пържолите, разбъркайте, за да се покрият добре с маринатата.

Оставете да престоят на стайна температура за около час или сложете в хладилник за 4 часа. Загрейте скарата на среден огън. Отцедете пържолите от маринатата, овкусете ги със сол и пипер.

Печете според предпочитанията - дали обичате по-препечени или по-сурови. Украсете с пресни стръкове розмарин и поднесете.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар