Свинска яхния с пресен лук

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
22
2k
07/12/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 973
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото от свински бут се нарязва на малки парченца и се изпържва в сгорещеното олио. Прибавят се накълцания лук, моркови и цялата люта чушка.

Запържва се всичко, поръсва се със сол, черен пипер и червен пипер и се разбъркват добре. Прибавят се виното, доматеното пюре, размито в малко студена вода.

Сместа се задушава на слаб огън, докато лукът омекне. Доливат се 2-3 ч.ч. гореща вода към яхнията със свинско и ястието се вари, докато сосът се сгъсти и остане на мазнина.

Щом е почти готово ястието със свинско и лук, се поръсва със ситно нарязания магданоз.

Свинска яхния с пресен лук е всичко, което ви е нужно на трапезата днес!

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар