Свинска яхния с пресен лук

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър324
07/05/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 878
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на малки парченца и се изпържва в сгорещеното олио. Прибавят се накълцания лук, моркови и цялата люта чушка.

Запържва се всичко, поръсва се със сол, черен пипер и червен пипер и се разбъркват добре. Прибавят се виното, доматеното пюре, размито в малко студена вода.

Сместа се задушава на слаб огън, докато лукът омекне. Доливат се 2-3 ч.ч. гореща вода и ястието се вари, докато сосът се сгъсти и остане на мазнина.

Щом е почти готово, се поръсва със ситно нарязания магданоз.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар