Крем Тоблерон

06/05/2012
Илария
отИларияНовак1171205
"Много вкусен и оригинален крем за малки и големи"
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции8-10 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо23 194
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всеки от трите вида шоколад се натрошава и се разтопява отделно на водна баня с по 1 с.л. масло.

Жълтъците на яйцата се разбиват с пудрата захар на водна баня до гладък и пухкав крем. Внимавайте да не ги сготвите.

Разделят се на 3 равни части и към всяка се разбърква отделен вид шоколад, след като се е поохладил леко.

Отделно се разбива сметаната на пухкав крем и равни части от нея се разбъркват към трите вида шоколад.

Намазнете леко пирамидални десертни купички.

Във всяка на дъното сипете от бялата смес, загладете, част от сместа с млечен шоколад и накрая от черния шоколад.

Загладете добре и приберете формичките в камера за 1-2 часа преди да поднесете. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 6
4 3
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар