Крем Тоблерон

ИларияИларияНовак1171205
06/05/2012
"Много вкусен и оригинален крем за малки и големи"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции8-10 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо23 273
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всеки от трите вида шоколад се натрошава и се разтопява отделно на водна баня с по 1 с.л. масло.

Жълтъците на яйцата се разбиват с пудрата захар на водна баня до гладък и пухкав крем. Внимавайте да не ги сготвите.

Разделят се на 3 равни части и към всяка се разбърква отделен вид шоколад, след като се е поохладил леко.

Отделно се разбива сметаната на пухкав крем и равни части от нея се разбъркват към трите вида шоколад.

Намазнете леко пирамидални десертни купички.

Във всяка на дъното сипете от бялата смес, загладете, част от сместа с млечен шоколад и накрая от черния шоколад.

Загладете добре и приберете формичките в камера за 1-2 часа преди да поднесете.

Рейтинг

5 6
4 3
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар