Гювечета с кайма

17/11/2018
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753322
"Бърза идея за обяд, която често-често ще приготвяте!"
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо132 061
  • Преглеждания за месеца2442
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Загрейте олиото и последователно запържете нарязания ситно лук, след него каймата, а щом се раздроби добавете обелените и настъргани домати.

Овкусете със сол, чубрицата и черния пипер. Разбъркайте добре и разпределете сместа в 4 гювечета.

Във всяко сложете равни части натрошено сирене и залейте със смес от разбитите яйца и настъргания кашкавал.

Сложете капаците и пъхнете да се пекат в умерена фурна за около 20-25 минути. Поднесете гювечетата с кайма с накълцан магданоз. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 13
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар