Гювечета с кайма

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
17/11/2018
"Бърза идея за гювечетеа за обяд или вечеря, която често-често ще приготвяте!"
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо251 943
  • Преглеждания за месеца2084
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Загрейте олиото и последователно запържете нарязания ситно лук, след него каймата, а щом се раздроби добавете обелените и настъргани домати.

Овкусете със сол, чубрицата и черния пипер. Разбъркайте добре и разпределете сместа в 4 гювечета.

Във всяко сложете равни части натрошено сирене и залейте със смес от разбитите яйца и настъргания кашкавал.

Сложете капаците и пъхнете да се пекат в умерена фурна за около 20-25 минути. Поднесете гювечетата с кайма с накълцан магданоз.

Емайлирана ретро чиния с декор 22 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Емайлирана ретро чиния с декор 22 см
6.50 лв.
5.00 лв.
Виж ››

Емайлираната чиния с апетитна декорация ще допълни чудесно колекцията ви от съдове и прибори за хранене. Има емайлирано покритие, което не усвоява миризмата от отделните храни. Чинията е удобна за сервиране на порция любимо ястие.

Рейтинг

5 13
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар